melon91 - komentarze |
Co ja o was myśle?I za co lubie? NATALIA:naj,naj,naj,cudowniejsza osoba, jaką kiedy kolwiek miałam ![]() Przyjaźnimy się od pierwszej klasy gimnazjum Nie mam przed nią żadnych tajemnic, ![]() Nadajemy na tej samej fali,spedzamy ze sobą, co najmniej 12godzin,nie raz wiedze, że ma mnie dosyć ![]() Nigdy się nie kłócimy.jednie o kino…. Ma wspaniałą rodzinne,przy niej szczególnie mi odwala, Zawsze do mnie dzwoni,to właśnie ona tylu mnie nauczyła! Thx za wszystko:****wiek:15 JACEK:Mój brat,najwspanialsza osoba po Natalii, Spędzamy ze sobą mało czasu,rozumiemy się bez słów… Mogę jemu powiedzieć prawie wszystko ![]() MARTA:Moja siostra…wspaniała,zawsze wszystko jej opowiadam,wkurzają nas wszyscy dokoła, Nie mamy takich samych poglądów na świat ![]() HANIA:Bliźniaczka:wcale nie podobna ani z wyglądu ani z charakteru…mamy inne poglądy,kłócimy się co chwile, Wkurza się na mnie za cichy:WYBACZ ![]() KONRAD:znamy się od wakacji,mieszka 550km ode mnie. On myśli że w Poznaniu jest fajnie,ma zajebisty głos i nie raz mnie wkurzył.”Kto się lubi ten się czubi” Dzwoni do mnie, co pare dni ![]() ŁUKASZ:nic dodać nic ująć:Wspaniały człowiek:***** Thx za wszystko:*****wiek:15 BARTEK:eh…fajny ale trudny ![]() Mamy wspólny język, lecz on inaczej uważa! Wszystko szło dobrze, lecz nie wiem, co mu się stało! Mam nadzieje, że to nie koniec, ![]() JĘDREKP:uuu..z nim zaczęłam gadać od 2klasy ![]() Nasz wspólny temat to Mikos ![]() To on zmusił mnie do niego ![]() Chłopak fajny nie zaprzecze ![]() KONRADG:to kumpel wspólne śniadania i obiady ![]() Zwierzam mu się, ale on tego nie zauważa ![]() Jest fajny ![]() ŁUKASZK:typowy kujonek,pomaga mi w lekcjach i mówi, co było na sprawdzianach,pierwszy, który się wita ![]() MIKOŁAJ:buu…mój były!Nie odzywa się do mnie ![]() Po nim było jeszcze wielu,ale on jakoś został w mojej pamięci:Wiedze jak na mnie patrzy ![]() I Mikos spogląda na mnie ![]() Hehe..głupek ![]() MAGDA:siedzi ze mną w ławce ![]() Spędzamy ze sobą każdą lekcje ![]() Na pókcie chłopaków mamy fioła ![]() Ania,Pamela,Misia,Asia,Justyna,Marta,Klaudia: Kumpelki z klasy ![]() ![]() Siemin,Karol,Adi,Filip,Marcin: Najlepsi koledzy z klasy ![]() ![]() JĘDREKS:urodzony w tym samym dniu, co ja ![]() Lecz rok później,znamy się od września, Koleś obiecał mi kwiatka na urodziny ![]() Zobaczymy, co zrobi ![]() |
|
Tak napisali inni: |
17.02.2006 :: 18:28 :: dfi35.neoplus.adsl.tpnet.pl ...To tak się przedstawia... |
16.02.2006 :: 18:35 :: 213-238-100-172.adsl.inetia.pl Natalka. Buahaha, Kondziu xD |
16.02.2006 :: 17:40 :: evp73.neoplus.adsl.tpnet.pl kondziu To nizej to ja Kondziu! |
16.02.2006 :: 17:40 :: evp73.neoplus.adsl.tpnet.pl Moja kochana gosiu!! Ja wszytskko widze ale ..... a zreszta nie wazne! Moze kiedys zrozumiesz o co michodzilo, dlatego tak widac ze mnie to nie interesuje to zwierzanie ale ja slucham ..... |
16.02.2006 :: 16:11 :: enn137.neoplus.adsl.tpnet.pl gosia hahah....kmiot jest fajny lecz nie wiedomo o co mu chodzi nie raz:)wiem wiem tylko tak napisalam:)buzka |
16.02.2006 :: 16:08 :: 213-238-97-130.adsl.inetia.pl Natalka. Raz, dwa, trzy Kmiot patrzy hahaha. Nienawidze go![]() ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |